Opgaan in de energie…

Een goede energieverdeling is voor mij heel belangrijk en zitten zelfs in de kleinste dingen verborgen.

Mijn eigen “ik” wordt nog wel eens enthousiast over bepaalde zaken en dan neem ik voor lief hoe ik me daarna kan voelen.

Of…

Ik ben daar, op dat moment, gewoon niet mee bezig.

Gisteren was ik op mijn eerste “gender reveal party” van mijn nichtje. Het is hun eerste kindje en heb een speciale band met haar. Dus hartstikke leuk dat ze dit zo aanpakken. Ik kende alleen bijna niemand en het was ontzettend druk.

Dit wist ik van te voren en probeerde daar maar niet aan te denken. Totdat het tijd was om te gaan, blokte ik deze gedachten.

Op het feestje had ik het natuurlijk harstikke leuk. Dat is dan meestal zo. Meegevoerd door de gesprekken die ik had, de vrolijke en spannende energie die er hing, was mijn hart open voor het ontvangen.

Ik moest wat (vreugde) traantjes wegpinken op het moment van de BLAUWE confetti.

Dit zijn geluksmomenten voor de nieuwe aankomende ouders en wij mochten daar deelgenoot van zijn. Een bijzonder moment. In de auto op weg naar huis was het nog nagenieten.

Thuis aangekomen merk ik pas mijn vermoeidheid op. De overgang van het feestje naar de rustige thuisomgeving is merkbaar. Ik heb een ontzettende leuke middag gehad die, voor mij, compleet nieuw was.

Ik geef eraan toe en laat het er zijn. Ik hoef niets vanavond.

Een gedachte over “Opgaan in de energie…”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *